Over ons

REALITY sinds 1995 in Almere-centrum en sinds 2012 ook in Zwolle-Stadshagen kenmerkt zich door haar oog voor details en authenticiteit.

Je kunt hier terecht voor de juiste denim, fijne basics, mooie tops, vesten, jassen, accessoires en tassen.  We hebben hier de musthaves volgens de laatste trends, maar ook tijdloze stukken om je garderobe compleet te maken.

Daarnaast vind je bij ons fijne lifestyle producten….mode en interieur liggen immers dicht bij elkaar. Voor in je eigen huiskamer, maar ook zeker leuk om cadeau te doen!

Nieuw bij Reality

REALITY – ZWOLLE – ALMERE – SUMMUM!

SUMMUM is een oer Hollands merk en komt uit het jaar 1998, een gevarieerd merk met een gedurfde stijl. Met de collecties spreekt SUMMUM de moderne vrouw aan die weet wat ze wil en ook echt haar eigen keuzes maakt in het leven. Stoer, maar met een romantische knipoog. Shop het internationaal bekende merk SUMMUM bij ons in de winkels in Zwolle en Almere!

Alix the label – Stoere dameskleding.
Alix the label is een snelgroeiend nieuw modelabel van Nederlandse bodem voor vrouwen met een veelzijdige en jonge persoonlijkheid. Het hippe dameskleding merk richt zich op vrouwen die de wereld zien als een bron van inspiratie. Een label zoals elke vrouw: wispelturig en ongrijpbaar.‘Boho chic with a rough edge’. Augustus 2015 lanceerde Alix haar eerste collectie. Ze combineert moderne klassiekers met onverwachte details. Soms wat rebels maar altijd met elegantie, een beetje glamour en hoge kwaliteit. Hoogwaardige kwaliteiten en goede prijzen zijn de ‘key-points’ in de collectie.

Alix haalt de inspiratie voor haar collecties uit alle vooraanstaande modesteden zoals Parijs, Londen en Milaan. Het damesmode merk groeit dan ook erg snel en vind je regelmatig op Instagram accounts van fashion bloggers, in glossy’s en de kledingkasten van bekende Nederlanders. Een raw sophisticated stijl die je niet kunt weerstaan.

Nieuw bij Reality#Almere

Het upcoming lifestylemerk 10Days.
10Days is een Nederlands merk voor de sterke energieke vrouw. Dit is ook wat je duidelijk terugziet in het assortiment. De kernwaarden van 10Days zijn clean, naturel, sportief en basic. Vrouwelijke lijnen zijn geen pre bij dit merk. Loose fit ontwerpen en luchtige materialen des te meer. De materialen die je veel ziet zijn joggingstof, linnen, wol en leer.#Realitymode #10Days